Infoter.eu cikkajánló

Nincs megjeleníthető elem

Friss kommentek

Válogatás az infoter.eu legolvasottabb cikkeiből

Nincs megjeleníthető elem


'11 már
31
13:43

Visszaszámlálás

Mester Sándor

A cím természetesen félrevezető. Már visszaszámoltunk, meg is nyomtuk a start piros gombját: indulhat az Informatika a Társadalomért (Infotér) Egyesület blogfolyama, az infoter.blog.hu.
 

 

Különös érzések kavarognak a szerkesztő munkában megfáradt lelkében, amikor az új folyam előtt felnyitja a zsilipeket. Szándékaink szerint az Infotér Egyesület tagjai, az infoter.eu szerkesztőségének munkatársai és meginvitált bloggerek gyűlnek majd ide, hogy kifejtsék gondolataikat és véleményüket olyan kérdésekről, amelyeket az információs társadalom építése szempontjából fontosnak vélnek. És azt is reméljük, hogy a blog adta szabadsággal élni tudunk majd mindannyian: sokféle stílusban és szemszögből szólunk az első pillantásra túlságosan szakmainak tetsző témákról.

A gondolkodás és véleménynyilvánítás e szabad terében nem elvárás, hogy szerzőink képviseljék az egyesület vagy az infoter.eu álláspontját – már ha van ilyen -, az viszont szinte kötelező, hogy a poszt legyen éles, világos és emlékezetes a befogadók számára.

Indulunk tehát, tessék csak nagyon figyelni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infoter.blog.hu/api/trackback/id/tr252788047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása